Forum Kibiców W艂ókniarza Strona G艂贸wna
Forum Kibiców W艂ókniarza
Oficjalne Forum Fanów Cz臋stochowskiego Klubu

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U偶ytkownicyU偶ytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nast臋pny temat
Przesuni臋ty przez: Jedriq_
2008-04-23, 14:48
Nicki Pedersen (Dania)
Autor Wiadomo艣膰
slawek 
wyjazdowicz

Wys艂any: 2009-04-20, 14:05   

Nicki Pedersen postac kontrowersyjna,ale lepiej go miec niz nie miec co pokazal wczorajszy mecz we Wroclawiu.Jego powrot wzbudzil wiele kontrowersji wsrod kibicow Wlokniarza.Niestety tych jest niewielu.80 % z nich to malkontenci popadajacy w skrajnosci.Smiech na sali jak spotykam wczoraj kolesia na stadionie ,ktory mowi tak-,,przyjachalem bo jest Power,gdyby go nie bylo to siedzialbym w domu".Pytam sie kolesia co sadzisz o Nickim i calym tym zamieszaniu wokol kontraktu.On na to tak-dobrze,ze zostal bo jest swietny,gdyby nie zostal to bym h.... wyzywal przy kazdej okazji.a Mariana w.......... na zbity ryj.Rece opadaja.Takie polskie piekielko,jak jest dobrze to cacy,jak zle to wszyscy h...i zlodzieje.W koncu zadaje ostatnie pytanie odnosnie Grega Hancocka.Tutaj oczywiscie same superlatywy.Strach pomyslec co by bylo,gdyby go nie bylo.Ja osobiscie sie ciesze,ze sa obydwaj.Drodzy flustraci,jeszcze jedno-jaka jest roznica miedzy Hancockiem a Pedersenem?,czy aby Greg jest taki cacy w zaistnialej sytuacji?Otoz obydwaj jada na tym samym w贸zku,roznica jest tylko taka,ze Greg dogadal sie tydzien wczesniej.A wiec mozemy smialo powiedziec Greg spadaj kasiarzu bo Cie nie chcemy.

ROLAND 
[ Moderator ]
DZIELNA ZA艁OGA

Wys艂any: 2009-04-20, 17:11   

Niestety S艂awku takie podejscie jak ten ziom ma tak zwane przeze mnie pokolenie 2003. Zaczeli chodzic po tym jak zosta艂 osiagniety niezly sukces. Pozniej rok w rok medale. By艂o cacy. Kdy klubowi w oczy zajrza艂o widmo nawet degradacji to sie wszyscy poodwracali bo mowili co ja bede na taka cienizne lazil. To nie sa prawdziwi kibice. Prawdziwi kibice sa z klubem na dobre i z艂e. Ja sie pytam gdzie byli ci wszyscy kolesie w latach 90?jak by艂o kiepsko, czasami nawet bardzo, jak by艂 przegrany awans do 1 (w贸wczas) ligi? Gdzie oni byli? Zaraz odezw膮 sie slowa , ze mieli wtedy po 3-4 latka albo ich w ogole nie bylo. Ale ja wiem gdzie by byli. W DOMACH! Bo jezeli teraz strata 2 zawodnikow juz powoduje, ze sie odwracaja od klubu to sorka, wtedy by nie byli na zadnym meczu. Ja pamietam dokladnie rok 92, jak Wlokniarz dostawal baty od kazdego! W calym sezonie zaledwie jedno, skromne zwyciestwo! Ale ja sie na takim Wlokniarzu wychowalem. Bylem jak robili mistrza, bylem jak spadali, bylem jak awansowali i jestem nadal. I wielu moich znajomych tez, bo to dla nich jak i dla mnie jest jak wiara, cos 艣wietego. Dobrze ze Nicki jest, ale jakby go nie bylo to bym nie plakal. Bo i tak bylbym z druzyna na dobre i zle.

ckm'ista

Wys艂any: 2009-04-20, 17:46   

slawek napisa艂/a:
Otoz obydwaj jada na tym samym w贸zku,roznica jest tylko taka,ze Greg dogadal sie tydzien wczesniej.

Nie no, za bardzo to upro艣ci艂e艣. Greg jednak obejrzy si臋 do ty艂u i na bie偶膮co jest z wynikiem meczu. Przypilnuje remisu w biegu jak korzystny albo zawalczy jak punktu brakuje. Dzika interesuje wygrywanie, a czy przy okazji sturla jakiego艣 zawodnika (Zengota,Janowski) , bo mu to lata.

sakovskyrokz

Wys艂any: 2009-04-20, 18:22   

ckm'ista napisa艂/a:
a czy przy okazji sturla jakiego艣 zawodnika (Zengota,Janowski) , bo mu to lata

nawi膮zujesz miedzy innymi do sytuacji z Wroc艂awia ? z miejsca w kt贸rym sta艂em wygladalo to tak, 偶e Janowski skorzysta艂 z akcji Pedersena. Ten mocno pod niego podjecha艂, jednak kontaktu nie by艂o

muuu 
Administrator
Kr贸lewicz ; )

Sk膮d: Kraina Bog贸w
Wys艂any: 2009-04-21, 00:28   

Jest podobno jaki艣 przepis na kt贸ry si臋 powo艂a艂 s臋dzia w tej akcji (Pedersen - janowski we Wroc艂awiu), kt贸ry m贸wi 偶e je艣li zawodnik jedzie niebezpiecznie i powoduje upadek (nie musi by膰 kontaktu) rywala, to jest wykluczony.

ROLAND 
[ Moderator ]
DZIELNA ZA艁OGA

Wys艂any: 2009-04-21, 06:24   

Ja wiem tylko o przepisie, ze mozna upomniec za niebezpieczn膮 jazd臋. Co do interpretacji sedziego to nie wiem. Pamietam jednak , ze kiedys byly zawody, gdzie zawodnik zostal wykluczony w trakcie biegu za niebezpieczna jazde. A bylo to mniej wiecej tak, ze jadacy zawodnik nazwijmy go A wszedl pod lokiec zawodnika B. B upada ale zbiera sie z toru. C iD jada na 2 i 3 pozycji wowczas. Prowadzi zawodnik A. W czasie biegu zawodnik A zostaje wykluczony a kolejnosc zaliczona sprzed upadku. Czyli bylo B, C ,D A - wykluczony. Nie pamietam co to byly za zawody ale do dzis nie potrafie tego zrozumiec :P

muuu 
Administrator
Kr贸lewicz ; )

Wys艂any: 2009-04-27, 20:16   

http://www.eatingdust.com/#

film z Nickim ;d

adam89

Wys艂any: 2009-04-27, 20:25   

Na YT oko艂o 10-minutowa zapowied藕 by艂a ju偶 chyba ze 2 lata temu. P贸藕niej kto艣 skasowa艂 to nagranie. Szczerze m贸wi膮c my艣la艂em, 偶e pomys艂 upad艂. A tu teraz sie mo偶na dowiedzie膰 偶e mistrz 艣wiata b臋dzie gra艂 w nim drugoplanow膮 rol臋 ;D

Jedriq_
Administrator
CKM W艁脫KNIARZ

Sk膮d: 42-200/EH5 1LZ
Wys艂any: 2009-05-11, 13:29   

t3d1 napisa艂/a:
- Nicky? Nie chc臋 do tego wraca膰. Chocia偶 powiem, 偶e konsekwencje zostan膮 wyci膮gni臋te. Obiecuj臋 to. Pedersen zrobi艂 co艣, czego nie powinien by艂 robi膰. Mam pewn膮 rzecz, kt贸r膮 we mnie rzuci艂 (r臋kawic臋 - przyp. "PS"). Nie艂adnie si臋 zachowa艂. Rzuca膰 komu艣 w twarz, tak nie wypada. Jemu, bo w ko艅cu jest mistrzem, tym bardziej nie wypada. Na razie nie robi艂em z tego awantury - zako艅czy艂 Tomasz Gollob.

0 konkret贸w, same zarzuty. Biedny, poszkodowany "Tomu艣".
CKMAZS.com P呕 7Dni

muuu 
Administrator
Kr贸lewicz ; )

Wys艂any: 2009-05-11, 15:23   

Tomcio chyba sam zapomnia艂, jak to je藕dzi艂 kilka lat temu i jak to jego strasznie nienawidzono w GP :)
No chyba 偶e ma uraz i doskonale pami臋ta i teraz "du偶y ch艂opczyk" si臋 odgrywa ;)

slawek 
wyjazdowicz

Wys艂any: 2009-05-11, 18:15   

Power ucial wczoraj wszelakie spekulacje kto rzadzi w swiatowym speedwayu.Bajki typu,ze to kasiarz,awanturnik na torze i takie tam dyrdymaly nalezy odstawic na bok.Jestem przekonany,ze zawodnicy typu Crump,Adams itd zarabiaja podobne pieniadze.Co do ostrej jazdy sa juz nastepcy.Emil okrzykniety krolem Prahy,uwielbiany przez rzesze ludzi w przeciagu 2 no moze 3 lat bedzie niszczony jak Nicki .Jest duze prawdopodobienstwo,ze w krotkim odstepie czasu zrobi komus krzywde(ogromne braki techniczne).No a wtedy Ci co go tak chwala beda na nim wieszac psy.Wracajac do Gp w leszne,no coz nalezy jak najszybciej przeniesc te impreze do innego miasta.Hamstwo,szowinizm i totalny brak wiedzy zuzlowej to domena miejscowych fanow zuzla.W momencie wykluczenia Pedersena(nieslusznie oczywiscie)myslalem,ze holota lawki pogryzie-masakra.Zarowno na GP jak i wczorajszym meczu Nicki pokazal niebywaly charakter i ambicje sportowa,stad wielki szacunek dla Niego.Po prostu urodzony Mistrz.Szkoda tylko,ze parking musial opuszczac w towarzystwie ochrony.

Orzechinho 
[ Moderator ]
W trudnym wieku...

Wys艂any: 2009-05-11, 18:43   

slawek napisa艂/a:
Emil okrzykniety krolem Prahy,uwielbiany przez rzesze ludzi w przeciagu 2 no moze 3 lat bedzie niszczony jak Nicki

slawek napisa艂/a:
Jest duze prawdopodobienstwo,ze w krotkim odstepie czasu zrobi komus krzywde

sratytaty majty w kraty... skad Ty to mozesz wiedzie膰?

slawek napisa艂/a:
Hamstwo,szowinizm i totalny brak wiedzy zuzlowej to domena miejscowych fanow zuzla.

ja osobi艣cie bym przeni贸s艂 do Gorzowa ale tam hamstwo jak widzia艂e艣 jest jeszcze wieksze bo nawet jakie艣 pacany zrobi艂y transparenty dla nickiego

____________________________________________________________________________________________
"Uczucie gdy z dum膮 艣piewasz a przeciwnik gwi偶d偶e"
Ostatnio zmieniony przez Orzechinho 2009-05-11, 18:48, w ca艂o艣ci zmieniany 1 raz  

slawek 
wyjazdowicz

Wys艂any: 2009-05-11, 19:05   

A czy ja powiedzialem ,ze Emil na 100% kogos skrzywdzi? no chyba nie

ROLAND 
[ Moderator ]
DZIELNA ZA艁OGA

Wys艂any: 2009-05-11, 20:10   

slawek napisa艂/a:
Zarowno na GP jak i wczorajszym meczu Nicki pokazal niebywaly charakter i ambicje sportowa,stad wielki szacunek dla Niego.Po prostu urodzony Mistrz.

O to to w艂asnie!!!

W piatek ze Slawkiem ucielismy sobie pogawedke. I wlasnie gadalismy na temat ambicji sportowych. Nicki jest prawdziwym sportowcem. Po drugiej stronie bieguna jest np taki Jerzy Dudek. Kolesia kreci siedzenie la lawce i zarabianie kasy. Ambicji sportowych ZERO.

slawek 
wyjazdowicz

Wys艂any: 2009-05-12, 21:08   

No to sobie urzadzili samosad nad Nickim na sportowych faktach.Zenujacy artykul bez autora.Ponoc brak mu kultury czy cos takiego.Wsrod kulturalnych wymienia sie Crumpa np(nie no smiech na sali).Nie wspomnieli jednak o tym jak to kiedys ,,rudzielec'' nie majacy do dzis kasy na fryzjera wypi膮l kiedys tylek do polskich kibicow we Wrocku.Zero obiektywizmu.Najbardziej pokrzywrzony jak zwykle Tomaszek.Ciezki ma ten chlop zywot.W lesznie lac go chcieli a w Gorzowie sedzia h...! bo go oszukal decydent cholerny.Zero szacunku dla tego goscia,bo zawsze wszyscy winni a nie on.Gollob dla mnie byl jest i bedzie woziplotem.Moge dodac woziplotem juniorow(pamietna sytuacja z Rafalem S).

Wy艣wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo偶esz pisa膰 nowych temat贸w
Nie mo偶esz odpowiada膰 w tematach
Nie mo偶esz zmienia膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz g艂osowa膰 w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: