No to mamy mistrza świata
co sądzicie o tym transferze?
Czy zapomnicie bojową jazdę
z lat poprzednich i będziecie wielbić
swojego nowego idola, czy podejdziecie
na spokojnie do tematu, ja jestem
przede wszystkim ciekawy reakcji
kibiców... bo w wynik sportowy wierze
mocno, bylo nie było numer 1 poprzedniego
sezonu!!! Powodzenia
_________________ If you see us in the club we'll be acting real nice
być może że to będzie najlepszy nabytek na sezon 2008
kto wie?
może właśnie w 2008 to właśnie CKM WŁÓKNIARZ będzie Mistrzem
Nicki jest wspaniałym zawodnikiem i nie da sie tego ukryć, byle tylko wszystko poszło po naszej myśli, życzę Mu aby ten sezon 2008 rozpoczął kompletem punków Nicki Pedersen z Lwem na Piersiach czy to możliwe?
na oficjalnej stronce nic nie ma... Giga skąd masz te inf?
_________________ MÓJ UKOCHANY KLUB CKM WŁÓKNIARZ !!!
MOJE UKOCHANE BARWY BIAŁO ZIELONE !!!
Ostatnio zmieniony przez Andzia_2210 2007-11-01, 09:44, w całości zmieniany 3 razy
Bez urazy ale poki nie ma potwierdzenia czy to ze strony zawodnika czy klubu co do jego przynaleznosci zakladanie tematu uwazam za przedwczesne.
Proponuje wiec jego czasowe zamkniecie i powrot do tematu Sklad Wlokniarza 2008
gdzie jest miejsce na tego rodzaju dywagacje.
Bez urazy ale konkurencja nie spi i jeszcze mozesz stac sie grabarzem tego kontraktu a tego bym Ci nie wybaczyl :
Owszem nie śpi, ale:
-Tarnowa nie stać na Nickiego
-Gorzów zrezygnował
-Rzeszów zrezygnował
-Toruń i ZKŻ mają już składy skompletowane
Niewiadoma teraz (ze składem tudzież z zakupem Nickiego) to MY, leszczno, i Wrocław
Ostatnio zmieniony przez Orzechinho 2007-11-01, 11:11, w całości zmieniany 1 raz
ale tak czy siak to chyba bardziej się kwalifikuje do Topiku Skład Włókniarza 2008