ja bym sie jeszcze nie zachwycal. Tak na prawd臋 to mial tylko 13 bieg taki bardzo mocny. Poza tym u siebie na torze byl. Upasiony misio Screen tez zrobil 8 pkt. . Spokojnie, bez podniety Takie moje zdanie. Dzi艣 Szwecja. Pewnie pojedzie, zobaczymy z jakim skutkiem.
Z Z膮bikiem i Miedziakiem bylo podobnie, to Z膮biczek na pocz膮tku zawsze by艂 tym nr 1 ale skonczylo sie tak ze sie obija w I lidze a Miedziak znalaz艂 si臋 w kadrze narodowej. Kto wie czy z Par膮 Bridger Woffinden nie bedzie podobnie
Ale ,nie zapomniajmy- Woffy to Angol . Wielu Angoli,艣wietny sezon przeplata beznadziejnym... Miejmy nadzieje,偶e w przysz艂ym roku- Tai bez GP i z mniejsz膮 presj膮- podejdzie na luzie do mecz贸w- i zacznie puka膰 punkty Oby...
m贸j pierwszy post na forum, kt贸re 艣ledz臋 od d艂u偶szego czasu
ja og贸lnie odnosz臋 wra偶enie, 偶e Tai totalnie olewa W艂贸kniarz. Pami臋tam jeden z bieg贸w bodaj偶e na meczu z Lesznem jak jecha艂 Tai w parze z Holt膮 - Holta wtedy spisa艂 si臋 super, czego nie mo偶na powiedzie膰 w艂asnie o Woffindenie, zastanawia艂am si臋 nawet czy go w ko艅cu kto艣 nie 'zdubluje', jecha艂 jakby mu si臋 nie chcia艂o. Rune mo偶e nawet chcia艂 mu przez chwil臋 co艣 pom贸c, ale kiedy zobaczy艂 jak daleko jest w tyle, chyba stwierdzi艂, 偶e nie ma sensu.
Naprawd臋 nie wiem co si臋 z nim dzieje w tym sezonie, mia艂 by膰 jednym z najlepiej je偶d偶膮cych, a tymczasem...
JK: Sprawy rodzinne. Jaka艣 rodzina do niego przyjecha艂a, nie wiem sk膮d. W tym momencie rodzina by艂a dla niego wa偶niejsza, ni偶 dru偶yna w potrzebie. Jest to niesportowe zachowanie zawodnika wobec koleg贸w z dru偶yny.
MR: Pod numerem czwartym znalaz艂 si臋 w sk艂adzie waleczny, ale bardzo jeszcze niedo艣wiadczony w Ekstralidze Marcin Bubel. Czy nie lepszym rozwi膮zaniem by艂oby powo艂anie Krzysztofa S艂abonia?
JK: Dopiero wczoraj w godzinach nocnych dowiedzia艂em si臋 o tym, 偶e Woffinden nie przyjedzie. Nie by艂o ju偶 szans 艣ci膮gn膮膰 Krzy艣ka, kt贸ry mia艂 zaplanowany na ten dzie艅 jaki艣 turniej w Anglii.
Trzeba sie skupi膰 na meczach o wszystko jakimi b臋dzie pojedynek o miejsca 7-8. Ale skupi膰 si臋 maj膮 wszyscy 艂膮cznie z zawodnikami a jak wida膰 w felietonie Czeka艅skiego Tai skupia si臋 na zabawie obecnie.
Co by zrobi艂 trener jakby by艂 taki go艣膰 w klubie i mia艂 jaja. Odstawi艂 takiego zawodnika od sk艂adu jak ju偶 by艂o pewne 偶e czeka nas ta walka (po meczu w Tarnowie) i wypr贸bowa艂 w tych 2 ostatnich spotkaniach fazy zasadniczej np S艂abego u nas i Hefe na wyje藕dzie lub na odwr贸t 偶eby Tai wiedzia艂 偶e miejsce w sk艂adzie nie nale偶y mu si臋 za zesz艂oroczne zas艂ugi tylko za to co pokazuje na torze obecnie.
Ostatnio zmieniony przez Gadol 2010-07-18, 22:57, w ca艂o艣ci zmieniany 1 raz
Gadol: Tylko, 偶e Tai ma aktualnie chyba problemy z kas膮 nie m贸wi臋, 偶e nasz klub jest nie wyp艂acalny
Jednak w Anglii to on nie zarabia kokos贸w a w Szwecji klub z niego aktualnie zrezygnowa艂. Taki Emil sobie radzi z wszystkim ( logistyka ) ale on w teamie ma konkretnego cz艂owieka a Tai takiego straci艂
Jeszcze teraz Bydgoszcz chyba ma艂o lubiany tor przez naszych, jednak podobno z meczu na mecz jest coraz mniejszy beton
Te偶 s艂ysza艂em, 偶e tam podobno przyczepnie jest obecnie.
To trzeba by艂o nie balowa膰. Poza tym klub mu podobno proponowa艂 wsparcie a konkretnie zrobienie silnika. Je艣li on tego nie chce to jak mozna to traktowa膰 jako powa偶ne podej艣cie do obowi膮zk贸w ? A je艣li jest to nieprawda i klub nie zaproponowa艂 mu takiego wsparcia to 艣wiadczy o tym 偶e powinnismy spa艣膰 bo z takim podej艣ciem nie zas艂ugujemy na miejsce w Ekstralidze.
Nie mo偶esz pisa膰 nowych temat贸w Nie mo偶esz odpowiada膰 w tematach Nie mo偶esz zmienia膰 swoich post贸w Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w Nie mo偶esz g艂osowa膰 w ankietach