Swój sprzęt ma
Ale Szumina też jest wybredny zawodnik, on pojedzie na takim torze jak miał dziś, ale już takim jaki był na meczu z Bydzią to by nie poszalał
on pojedzie na takim torze jak miał dziś, ale już takim jaki był na meczu z Bydzią to by nie poszalał
To teraz bedzie punktowal on, za Bridgera (Lewis zapunktowal wlasnie z Polonia) ?
sportowefakty.pl napisał/a:
Moje maszyny pochodzą natomiast od majstra Krawczyka i Marcela Gerharda. "Idą" obydwa (śmiech - dop.red.). Pierwszy wyścig wygrałem na motocyklu od Krawczyka, a później jeździłem już na maszynie od Gerharda - wyjaśnił zawodnik Włókniarza Częstochowa.
Na sprzecie od Gerharda jezdzi tez Woffi, wiec moze dorowna do poziomu Szombierskiego
3x3 to nie zle jak na "debiut". Nawet jakby w nastepnych meczach tego nie pwtorzyl, to i tak wypada lepiej niz Drabik i Slabon razem wzieci i takiego zawodnika brakowalo Wlokniarzowi. Teraz juz nie powinno byc takich dziur w skladzie i rosna szanse na punkty u siebie.
Ostatnio zmieniony przez Przem@s 2010-05-31, 10:14, w całości zmieniany 1 raz
Kurde chłopaki ja wiem, że wczoraj Szumina poszalał, było zajefajnie itd. Ale na razie to był jeden jedyny mecz który w dodatku był mega specyficzny. Jak pojedzie jeszcze z 3pkt w Toruniu i kolejnych kilka dorzuci w Zielonej Górze to może wtedy zacznijmy gdybać o tym jak to mogło być w Gorzowie itd. Jeden mecz jeszcze o niczym nie świadczy a robicie z niego pewniaka na e-ligę
Jeden mecz jeszcze o niczym nie świadczy a robicie z niego pewniaka na e-ligę
Nikt pewniaka nie robi ale jestem przekonany, ze ani Drabik, ani Slabon by tak nie pojechali i mecz mielibysmy w dupe.
Chlopak chce sie scigac, ma wielka motywacje, pokazal to wlasnie podnoszac reke i kiwajac do kibicow. Dawno nie widzialem, by ktos tak sie cieszyl z "trójek"
Poza tym to fajny chlopak, mysle, ze jezeli dostanie szanse to udowodni, ze warto na niego stawiac. Swietna robota.
przekonany, ze ani Drabik, ani Slabon by tak nie pojechali i mecz mielibysmy w dupe.
Również jestem przekonany co do tego i teraz musimy poczekać jak będzie wyglądać to dalej. Myślę, że gdyby w meczach u siebie regularnie zdobywał połowę tego co wczoraj wszyscy bylibyśmy zadowoleni.
uwielbiam to zdanie ... "a nie mówiłem"
cieszę się że Rafał świetnie się spisał na co osobiście liczyłem i głęboko w to wierzyłem.
Dodatkowo cieszy mnie fuckt, że sceptycy nie mieli racji
Dzisiaj wszystkich zaskoczył Rafał Szombierski. Chyba śmiało można go nazwać ojcem zwycięstwa?
Uznałem, że to jest najwyższy czas by tego zawodnika wypróbować i sprawdzić. Potrzebni są nam zawodnicy na przyszłość bo przecież czekają nas jeszcze cięższe mecze niż ten dzisiejszy. Czy ja czymś ryzykowałem wstawiając Rafała? Myślę, że nie. Tu już gorzej być nie mogło. Uznałem, że to jest najodpowiedniejszy moment by puścić tego chłopaka. Ma on wielki potencjał, serce do walki i każdy jego punkt cieszy nas bardzo.
Sam Krzystyniak zdaje sobie sprawe z tego, ze Drabi i Slabon zawalili i to co pisali wszyscy..Szumina by gorzej nie pojechal a co wczoraj zrobil kazdy widzial. Nikt nie dawal nam szans na chocby jeden punkcik w sezonie..mamy juz 4 z czego ostatnie dwa zawdzieczamy w duzej mierze Szuminie. Bo gdyby pojechal Drabol i zamiast 9 byloby 0 to w dupe. Ale nie zapominajmy tez o Davidssonie (sezon rewelacja, przyznaje sie bez bicia, ze bylem przeciwnikiem tego transferu) czy Karlssonie. PK swoje lata ma ale jezdzie...ulala, rece skladaja sie same do oklaskow.
Ostatnio zmieniony przez ROLAND 2010-05-31, 13:13, w całości zmieniany 1 raz