Forum Kibiców W艂ókniarza Strona G艂贸wna
Forum Kibiców W艂ókniarza
Oficjalne Forum Fanów Cz臋stochowskiego Klubu

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U偶ytkownicyU偶ytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nast臋pny temat
Przesuni臋ty przez: Jedriq_
2008-04-23, 14:48
S艂awomir Drabik
Autor Wiadomo艣膰
slam78 

Wys艂any: 2008-04-19, 20:07   

totalna pora偶ka ! S艂awek to skarb ! eh szkoda mi nawet pisa膰 ............................

Jordan 

Sk膮d: 1/2noc
Wys艂any: 2008-04-19, 20:12   

Niech najpierw dostanie szanse jazdy w Czewie a nie skre艣lanie go kiedy nawet spotkania nie odjechal :-| Oczywiscie w spotkaniu zdobywa 0 no to niech pojezdzi sobie gdzie indziej ale tak? I nie dobijajcie mnie stwierdzeniami: "Slawek jestes wspanialy bardzo wiele zrobiles dla Wlokniarza, ale idz do Tarnowa" :/

Misiek 
[ Moderator ]

Sk膮d: my si臋 znamy? :P
Wys艂any: 2008-04-19, 20:15   

Jordan napisa艂/a:
Oczywiscie w spotkaniu zdobywa 0 no to niech pojezdzi sobie gdzie indziej ale tak?

jakby juz zdobyl to 0 to na wypozyczenie nie bedzie mogl isc...
teraz moze bo jeszcze nie pojechal w meczu W艂贸kniarza...
a jak ma jechac jeden mecz, ktory by mu jeszcze nie wyszedl
i pozniej nie bylby juz wystawiany do skladu to wtedy by byla
lipa, bo ani we W艂贸kniarzu, ani nigdzie indziej...

We will never die because we are United

Godzina pierwsza - to przedsmak, ta p艂yta uzale偶nia

pl

Wys艂any: 2008-04-19, 20:17   

Jordan napisa艂/a:
Niech najpierw dostanie szanse jazdy w Czewie a nie skre艣lanie go kiedy nawet spotkania nie odjechal :-| Oczywiscie w spotkaniu zdobywa 0 no to niech pojezdzi sobie gdzie indziej ale tak?
:bk:

Jordan 

Wys艂any: 2008-04-19, 20:25   

Zaje :cenzura: scie wywala膰 ikone klubu w prawdopodobnie Jego ostatnim sezonie na zuzlu :/ Noo teraz frekwencja na pewno sie podniesie. Przeciez 'pikniki' wola ogladac 8 Szczepaniaka niz 6 Drabika :-/ Nie no spoko, Slawek i tak zawsze bedzie BIALO - ZIELONY, bez wzgledu na dzialania zarzadu :-|

slam78 

Wys艂any: 2008-04-19, 20:58   

Jordan napisa艂/a:
Przeciez 'pikniki' wola ogladac 8 Szczepaniaka niz 6 Drabika :-/

zgadzam sie z tob膮 ;)
w tym sezonie raczej zostan臋 przed odbiornikiem tv !

Jordan 

Wys艂any: 2008-04-19, 21:14   

A ja z Toba juz mniej, bo dzialanie zarzadu nigdy w Nas nie powinno byc wazniejsze niz dobro klubu. Ktos w autokarze w ktorym jechalem do Leszna powiedzial: "To zloto ktore zdobedziemy w tym roku jest dla Slawka, caly sezon jest dla Slawka!" tylko gorzej jak zdobedziemy to zloto dla Slawka bez Slawka.

slam78 

Wys艂any: 2008-04-19, 21:26   

dla mnie S艂awek to W艂贸kniarz , W艂贸kniarz to S艂awek !
pozdro

sulli9

Sk膮d: z uk艂adu :)
Wys艂any: 2008-04-19, 21:57   

ludzie przepraszam ale czy Wy kibicujecie Wlokniarzowi czy co. Osobiscie uwielbiam Slammera i uwazam go za ikone klubu ale prawda jest taka ze w wiekszosci w czewie sa kibice sukcesu a nie Drabika wiec nie gadajcie glupot ze przez to spadnie frekwencja

Przem@s 
jest toksyczny!

Sk膮d: N53掳07' E18掳00'
Wys艂any: 2008-04-20, 09:44   

I dobrze ze odejdzie ;) . Po co ma w Czewie czekac na 1-2 mecze w sezonie, jak pojdzie do Tarnowa/Rybnika i bedzie mial raczej pewne miejsce w skladzie po tym co prezentuje na treningach. Bardziej pasowalby do niego jednak walczacy troche Rybnik, niz kompromitujacy sie nawet na wlasnym torze, przeciwko czterem juniorom (ZG) Tarnow ;)

specjalista 
[ Moderator ]

Sk膮d: Cz-wa
Wys艂any: 2008-04-20, 16:48   

Sportowe fakty napisa艂/a:
W niedziel臋 kierownictwo 呕u偶lowej Sp贸艂ki Unia Tarn贸w podpisa艂o kontrakt na wyst臋py w sezonie 2008 z by艂ym mistrzem Polski S艂awomirem Drabikiem. "Slammer" zadebiutuje w nowym zespole 1 maja w pojedynku przeciwko Stali Gorz贸w.
呕u偶lowiec w poprzednim sezonie wyst臋powa艂 w dru偶ynie W艂贸kniarza Cz臋stochowa. W tym roku nie zaliczy艂 jednak 偶adnego wyst臋pu i st膮d decyzja o przenosinach do Tarnowa.

no i fajnie, 偶e tam poszed艂.
mam nadziej臋, 偶e b臋dzie liderem :)

Matik 

Wys艂any: 2008-04-20, 21:10   

Wypowied藕 S艂awka Drabika ;)
drabikracing.com napisa艂/a:
鈥瀂 umowy jestem zadowolony. Nie mam zagwarantowanej liczby start贸w. Po prostu jak b臋d臋 robi艂 punkty to b臋d臋 je藕dzi艂, natomiast nigdzie na 鈥瀙apierze鈥 zapisanego nie ma, 偶e musz臋 startowa膰. Bardzo mi mi艂o i sympatycznie, 偶e kibice z Cz臋stochowy pami臋taj膮 o mnie i ciep艂o na m贸j temat si臋 wypowiadaj膮. Serdecznie wszystkich ch臋tnych zapraszam do Tarnowa na mecze z moim udzia艂em!鈥.

Gadol 

Sk膮d: Cz臋stochowa
Wys艂any: 2008-04-21, 10:52   

Drabol to gosc dzieki ktoremu pokocha艂em speedway :) Szkoda, 偶e odchodzi ale lepiej jak b臋dzie jezdzi艂 gdzie indziej niz siedzia艂 na trybunach. Szkoda tylko, 偶e ju偶 objechalismy mecz z Uni膮 na naszym torze bo by艂yby emocje jakby przyjechali ze Slammerem w sk艂adzie :D

DrabolFan

Wys艂any: 2008-04-21, 12:56   

Odchodzi z klubu to dla niego lepiej, w szeregach tarnowskiej unii prawdopodobnie ma zagwarantowany udzia艂 w ka偶dym meczu, u nas raczej nie dosta艂by szansy. Nie zapomnijmy jednak 偶e jest to tylko wypo偶yczenie, nie wierze w to 偶e b臋dzie to ostatni sezon w wykonaniu S艂awka. To 偶e zmieni barwy klubowe nie oznacza 偶e zniknie z serc cz臋stochowskich kibic贸w:) S艂awek by艂 jest i b臋dzie wspania艂y:)
:mrgreen: :mrgreen: BIA艁O-ZIELONY PRZEZ CA艁E 呕YCIE!!!!! :mrgreen: :mrgreen:

pl

Wys艂any: 2008-04-22, 08:53   

Cytat:
S艂awomir Drabik: Us艂ysze膰 nie us艂ysza艂em, ale skoro nie by艂em brany pod uwag臋 nawet do jazdy w sparingach, to znaczy, 偶e nikt o mnie powa偶nie nie my艣la艂. Startowa艂em bardzo ma艂o, a wiadomo, 偶e jak nie je藕dzisz, to zostajesz w tyle. Trening nie zast膮pi zawod贸w, a ja czu艂em, 偶e czas ucieka. Trener mia艂 sporo ludzi w sk艂adzie i z niekt贸rymi nie potrafi艂 si臋 dogada膰. Ja stwierdzi艂em, 偶e nie damy rady ze sob膮 wsp贸艂pracowa膰. Lee (Richardson) te偶 mia艂 z trenerem zatarg.

W ubieg艂ym sezonie stosunki 呕yto - Drabik by艂y wzorowe i tak szybko si臋 zepsu艂y...

- To jest historia. Niekt贸rych w艂adza przerasta i z trenerem chyba tak by艂o.

:bk:

Wy艣wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo偶esz pisa膰 nowych temat贸w
Nie mo偶esz odpowiada膰 w tematach
Nie mo偶esz zmienia膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz g艂osowa膰 w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: