Niech najpierw dostanie szanse jazdy w Czewie a nie skre艣lanie go kiedy nawet spotkania nie odjechal Oczywiscie w spotkaniu zdobywa 0 no to niech pojezdzi sobie gdzie indziej ale tak? I nie dobijajcie mnie stwierdzeniami: "Slawek jestes wspanialy bardzo wiele zrobiles dla Wlokniarza, ale idz do Tarnowa"
Oczywiscie w spotkaniu zdobywa 0 no to niech pojezdzi sobie gdzie indziej ale tak?
jakby juz zdobyl to 0 to na wypozyczenie nie bedzie mogl isc...
teraz moze bo jeszcze nie pojechal w meczu W艂贸kniarza...
a jak ma jechac jeden mecz, ktory by mu jeszcze nie wyszedl
i pozniej nie bylby juz wystawiany do skladu to wtedy by byla
lipa, bo ani we W艂贸kniarzu, ani nigdzie indziej...
_________________ We will never die because we are United Godzina pierwsza - to przedsmak, ta p艂yta uzale偶nia
Niech najpierw dostanie szanse jazdy w Czewie a nie skre艣lanie go kiedy nawet spotkania nie odjechal Oczywiscie w spotkaniu zdobywa 0 no to niech pojezdzi sobie gdzie indziej ale tak?
Zaje scie wywala膰 ikone klubu w prawdopodobnie Jego ostatnim sezonie na zuzlu Noo teraz frekwencja na pewno sie podniesie. Przeciez 'pikniki' wola ogladac 8 Szczepaniaka niz 6 Drabika Nie no spoko, Slawek i tak zawsze bedzie BIALO - ZIELONY, bez wzgledu na dzialania zarzadu
A ja z Toba juz mniej, bo dzialanie zarzadu nigdy w Nas nie powinno byc wazniejsze niz dobro klubu. Ktos w autokarze w ktorym jechalem do Leszna powiedzial: "To zloto ktore zdobedziemy w tym roku jest dla Slawka, caly sezon jest dla Slawka!" tylko gorzej jak zdobedziemy to zloto dla Slawka bez Slawka.
ludzie przepraszam ale czy Wy kibicujecie Wlokniarzowi czy co. Osobiscie uwielbiam Slammera i uwazam go za ikone klubu ale prawda jest taka ze w wiekszosci w czewie sa kibice sukcesu a nie Drabika wiec nie gadajcie glupot ze przez to spadnie frekwencja
_________________ I'm W艂贸kniarz till I die!! I'm W艂贸kniarz till I die!! I know I'm W艂贸kniarz, sure I'm W艂贸kniarz!! I'm W艂贸kniarz till I die!!
I dobrze ze odejdzie . Po co ma w Czewie czekac na 1-2 mecze w sezonie, jak pojdzie do Tarnowa/Rybnika i bedzie mial raczej pewne miejsce w skladzie po tym co prezentuje na treningach. Bardziej pasowalby do niego jednak walczacy troche Rybnik, niz kompromitujacy sie nawet na wlasnym torze, przeciwko czterem juniorom (ZG) Tarnow
W niedziel臋 kierownictwo 呕u偶lowej Sp贸艂ki Unia Tarn贸w podpisa艂o kontrakt na wyst臋py w sezonie 2008 z by艂ym mistrzem Polski S艂awomirem Drabikiem. "Slammer" zadebiutuje w nowym zespole 1 maja w pojedynku przeciwko Stali Gorz贸w.
呕u偶lowiec w poprzednim sezonie wyst臋powa艂 w dru偶ynie W艂贸kniarza Cz臋stochowa. W tym roku nie zaliczy艂 jednak 偶adnego wyst臋pu i st膮d decyzja o przenosinach do Tarnowa.
no i fajnie, 偶e tam poszed艂.
mam nadziej臋, 偶e b臋dzie liderem
鈥瀂 umowy jestem zadowolony. Nie mam zagwarantowanej liczby start贸w. Po prostu jak b臋d臋 robi艂 punkty to b臋d臋 je藕dzi艂, natomiast nigdzie na 鈥瀙apierze鈥 zapisanego nie ma, 偶e musz臋 startowa膰. Bardzo mi mi艂o i sympatycznie, 偶e kibice z Cz臋stochowy pami臋taj膮 o mnie i ciep艂o na m贸j temat si臋 wypowiadaj膮. Serdecznie wszystkich ch臋tnych zapraszam do Tarnowa na mecze z moim udzia艂em!鈥.
Drabol to gosc dzieki ktoremu pokocha艂em speedway Szkoda, 偶e odchodzi ale lepiej jak b臋dzie jezdzi艂 gdzie indziej niz siedzia艂 na trybunach. Szkoda tylko, 偶e ju偶 objechalismy mecz z Uni膮 na naszym torze bo by艂yby emocje jakby przyjechali ze Slammerem w sk艂adzie
Odchodzi z klubu to dla niego lepiej, w szeregach tarnowskiej unii prawdopodobnie ma zagwarantowany udzia艂 w ka偶dym meczu, u nas raczej nie dosta艂by szansy. Nie zapomnijmy jednak 偶e jest to tylko wypo偶yczenie, nie wierze w to 偶e b臋dzie to ostatni sezon w wykonaniu S艂awka. To 偶e zmieni barwy klubowe nie oznacza 偶e zniknie z serc cz臋stochowskich kibic贸w:) S艂awek by艂 jest i b臋dzie wspania艂y:)
BIA艁O-ZIELONY PRZEZ CA艁E 呕YCIE!!!!! :mrgreen:
S艂awomir Drabik: Us艂ysze膰 nie us艂ysza艂em, ale skoro nie by艂em brany pod uwag臋 nawet do jazdy w sparingach, to znaczy, 偶e nikt o mnie powa偶nie nie my艣la艂. Startowa艂em bardzo ma艂o, a wiadomo, 偶e jak nie je藕dzisz, to zostajesz w tyle. Trening nie zast膮pi zawod贸w, a ja czu艂em, 偶e czas ucieka. Trener mia艂 sporo ludzi w sk艂adzie i z niekt贸rymi nie potrafi艂 si臋 dogada膰. Ja stwierdzi艂em, 偶e nie damy rady ze sob膮 wsp贸艂pracowa膰. Lee (Richardson) te偶 mia艂 z trenerem zatarg.
W ubieg艂ym sezonie stosunki 呕yto - Drabik by艂y wzorowe i tak szybko si臋 zepsu艂y...
- To jest historia. Niekt贸rych w艂adza przerasta i z trenerem chyba tak by艂o.
Nie mo偶esz pisa膰 nowych temat贸w Nie mo偶esz odpowiada膰 w tematach Nie mo偶esz zmienia膰 swoich post贸w Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w Nie mo偶esz g艂osowa膰 w ankietach