Antonio Lindbaeck (na zdjęciu), który kilka miesięcy temu po pościgu policyjnym został zatrzymany za prowadzenie pod wpływem alkoholu, usłyszał wyrok. Szwed musi odpracować 50 godzin społecznie. Otrzymał też 2-letni wyrok w zawieszeniu. Lindbaeck po tym zajściu skończył żużlową karierę.
Kto by sie spodziewal, ze tak szybko wroci. Wyglada jednak na to, ze juz sodowa mu nie uderzy drugi raz, bo wydaje sie bardziej poukladany niz w swojej poprzedniej karierze
Każdy Przemas, każdy Podobnie było z Miturskim tylko, że ten o wiele szybciej wrócił
Zobaczymy jak będzie śmigał, w przypadku dobrej formy Maślanka zapewne zaprosi go na jakiś meczyk ale czy ktoś będzie tego chciał?
_________________ Od kołyski aż po grób będę kochał jeden klub - WŁÓKNIARZ CZĘSTOCHOWA
Tak myslalem ze Antonio powroci. Miejmy nadzieje z drugi raz tego bledu nie popelni. I mam takie pytanie czy Lindbaeck ma dalej wazny kontrakt z Włókniarzem, bo nie wiem czy przypadkiem nie wygasl wraz z zakonczeniem kariery.
Myslę, ze kontrakt w takim wypadku jest ważny. Nie sadze jednak, zeby prezes zapraszal go na jakies mecze czy sparingi. I tak mamy dosc pokazna kadre wiec nie trzeba. poza tym najpierw Antonio bedzie smigal w Allsvenskan a potem MOZE Elite LEague a potem MOZE Polska tudziez inne kraje.
Jak Polska, to moze pod koniec sezonu 1 liga, albo jakis 1 czy 2 ligowiec moze sciagnie go na baraze . Z e.liga powinien sobie odpuscic, bo nie sadze zeby nagle zlapal taka forme by walczyc o miejsce chocby pierwszego rezerwowego z Kennetem.
Kontrakt jest aktualny, jesli prezes nadal ma go w biurku/sejfie. Antonio nie oddal chyba licencji, wiec obowiazuja go umowy zawarte przez starego Toninho
Dla mnie Toninho to absolutna porażka...
Najpierw go ściągają jako gwiazde na 8-10 pkt a on robi po 3 pkt w meczu(przy dobrych lotach)...
JEŚLI już miałby gdzieś jeździć to MOŻE Kolejarz Rawicz na 2-3 mecze ,Lokomotive Daugavpils(zapchał by dziure w tamtejszym składzie) lub ewentualnie do 2-ligowego TŻ-u Lublin(jako lider)...
Choć wątpie żeby był chętny na jakikolwiek start w Polskiej lidze.Powinien zacząć niżej.
Przykładowe rozmieszczenie lig Toninha:
Szwecja-Vargarna Noerkoping,Lejonen Gislaved,Kaparna Goeteborg
Anglia:Jakiś 2 ligowy klub
Polska:Przedłużyc o rok kontrakt z CKM-em jeśli wytrzyma do przyszłego sezonu: I Liga!
To jest moje zdanie na temat powrotu Antonio Lindbaecka
Jaką masz pewność że Pedersen będzie jeździł tak jak w minionym sezonie ?
Może będzie zdobywał po 5 punktów wtedy też będziesz mówił że był ściągany jako gwiazda a wącha dymek ?
Przykładowe rozmieszczenie lig Toninha:
Szwecja-Vargarna Noerkoping,Lejonen Gislaved,Kaparna Goeteborg
Anglia:Jakiś 2 ligowy klub
a widziałeś wyniki Lindbaecka z Lig angielskich i szwedzkich?
przedstawię Ci tylko średnie biegowe Antonio Lindbeacka z roku 2007
MasarnaAvesta 2,042
Częstochowa 1,357
Belle Vue 1,688
jemu tam idzie znacznie lepiej niż u nas... wiec nie szarżuj tu drugoligowymi zespołami z Anglii czy Szwecji
Ze Szwecją z lekka przesadziłem ale w Angli niech pójdzie do Garego Havelocka do Redcar tam zrobi z siebie gwiazde i z takim statusem wjedzie w Elit League.
A stego co ja wiem to TŻ Lublin kompletuje(kompletowało) skład i istnieje możliwość wystartowania tego zespołu w lidze 2.
A w Polsce to już mu 3 kluby zostały:
Lokomotive(Zapchaj dziura na nr.5)
RKM Rybnik(lider)
Kolejarz Rawicz(Zapchaj dziura)
No i ewentualnie jeśli dopuszczą do rozgrywek:
TŻ Lublin(Gwiazda,Lider,Kapitan)
Noi oczywiście to tylko wypożyczenie.Przedłuzy o rok-2 lata umowe i gites
A w Szwecji do Hammarby Sztokholm!
Niech się z Nickim troche pobawi to jak wróci będzie good
[ Dodano: 2008-03-15, 17:24 ]
[quote="t3d1"]
NickiTicki napisał/a:
Najpierw go ściągają jako gwiazde
Jaką masz pewność że Pedersen będzie jeździł tak jak w minionym sezonie ?
Może będzie zdobywał po 5 punktów wtedy też będziesz mówił że był ściągany jako gwiazda a wącha dymek ?
Nie mam pewności aczkolwiek Pedersen nie jest takim młody i woda sodowa już mu do głowy nieuderzy.On wie że ma jeszcze pare sezonow i koniec.
A młody Antonio awansował do GP w 2-3 roku startów sodówka jeb*a mu do głowy i sie chłopak spalił.
To tak samo jak z Zagarem.Dostawał szanse i też się spalił.
Zresztą dzisiejszy trenning.Wiem ze Sparing to nie liga ale jednak:
Nicki Pedersen(3,3,3,3)12-to coś świadczy...
Ostatnio zmieniony przez NickiTicki 2008-03-15, 17:26, w całości zmieniany 1 raz