do poruszania sie rowerem rowniez nie - a z tego co wiem na osoby ktorym zabiera sie prawko za % - przynajmniej w Polsce - nakladany jest taki zakaz. No moge sie mylic, bo nie znam sie na prawie. Czyli może normalnie się scigać pomimo tego ze jezdził po % ?
Nie zapomnajcie, ze Borys Miturski tez w tym sezonie "zakonczyl" kariere, a kilka tygodni pozniej rozpoczal na nowo . Antonio jak wytrzezwieje, to tez pewnie powie "ja tak powiedzialem? po pijaku sie nie liczy!" . Nie wierze, ze Lindback pozegna sie z zuzlem, bo w Szwecji przeciez uznawany jest za wielki talent i tak latwo nie pozwola mu zrezygnowac
Cytat:
Problemy psychiczne zaczęły się w tym roku. Antonio ma słabe wyniki w cyklu Grand Prix i w polskiej lidze, która okazała się bardzo silna i wymagająca
Co to w ogole za tlumaczenie? W GP jezdzi swiatowa czolowka, Protasiewicz sie chyba nie upijal nawet ze szczescia, jak zdobyl punkt w GP, nie mowiac juz o slabych wystepach . Chrzanowski podobnie. W Polsce mamy 3 ligi i w kazdej jakas tam presja pewnie jest, ale latwiej o wynik mu bedzie w 1, czy 2. Sam sobie chyba ta presje stwarza, skoro jeden sezon mu nie poszedl, to odrazu koniec z zuzlem
Nie zapomnajcie, ze Borys Miturski tez w tym sezonie "zakonczyl" kariere, a kilka tygodni pozniej rozpoczal na nowo
nie po kilku tygodniach tylko na drugi dzien
A co to ma do rzeczy? nie musisz miec prawka jezeli chcesz sie scigac na zuzlu. Ostatnio na tvn turbo pokazywali wywaid z jakims kolesiem co startuje w wyscigach motocyklowych w polskich jakichs tam zawodach superbike czy cos. Tez powiedzial, ze nie ma prawka na motor i nawet nie zamierza robic. Bo on sie sciga tylko po torze, to jest jego zawod a po drogach publicznych porusza się autem. Wiec brak prawa jazdy nikogo nie powinien iteresowac, czy zostalo zabrane czy nie zrobil w ogole skoro nie ma wymogu posiadania takiego aby startowac na zuzlu.
[ Dodano: 2007-10-02, 20:23 ]
Cytat:
Nie zapomnajcie, ze Borys Miturski tez w tym sezonie "zakonczyl" kariere
tylko, że oba przypadki są nieporównywalne Jeden siegnął dna (fakaldo) a drugi z braku finansów czy też traktowania go przez klub.
Strasznie to przykre gdyby taki facet w ytak mlodym wieku pozegnal sie z owalem. Psycha siada, nie wytrzymuje takiej presji, od dawna wiadomo, ze facet jest troche miekki ale zeby do tego stopnia przejmowac sie slabymi wynikami? Co by nie mówic - pomimo fatalnego sezonu (wydaje mi sie, ze glównie ze wzgledu na start w polskiej lidze gdzie facet rzeczywiscie kompletnie nie moze sie odnalezc) Antonio wg mnie bylby jeszcze gwiazda swiatowa tego sportu, wyniki z ubieglych lat najdobitniej o tym swiadcza. I wlasnie - czy "bylby" gwiazda?... Ja jednak licze i mam nadzieje, ze bedzie. Mimo strasznego sezonu w naszych barwach - TONINHO 3maj sie!
a tak zeby byc w temacie to uwazam krok Lindbaecka
za troche pochopny... mysle ze teraz ktos tam powinien
przy nim byc i wspierac, bo jakis miękki jest, nie mniej
jednak mysle ze wroci co scigania... jak nie u nas to gdzies
w szwecji na bank
_________________ If you see us in the club we'll be acting real nice
Ostatnio zmieniony przez giba 2007-10-02, 20:29, w całości zmieniany 1 raz
mysle ze teraz ktos tam powinien
przy nim byc i wspierac
Miśkowiak
Tez byl IMŚJ i tez siegnal dna w Polskiej lidze, tyle ze on juz od 2 lat nic nie pokazal (poza meczem w Czewie), a Lindback pierwszy sezon zawalil.
Poza tym, moze mu troche odbilo od tych dobrych wynikow w juniorach, kreowania go na nastepce Rickardssona itp. Nie wiem. Lindback powinien zejsc do 1 ligi polskiej. Nie takie asy tam startowaly juz. Hans Andersen zaczynal w Opolu, Nicki Pedersen jezdzil 2 czy 3 lata w Gdansku, Richardson w Lublinie, nawet Adams zaczynal w 2 ligowej (wtedy) UL i slabymi zuzlowcami po tych doswiadczeniach nie są