Forum Kibiców Włókniarza Strona Główna
Forum Kibiców Włókniarza
Oficjalne Forum Fanów Częstochowskiego Klubu

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Jedriq_
2009-05-26, 11:16
Antonio Lindbaeck
Autor Wiadomość
Musli 

Wysłany: 2007-10-02, 18:39   

Pożyjemy zobaczymy... Coś mi się nie chce wierzyć, że Fakaldo kończy karierę. :shock:

Matik 

Wysłany: 2007-10-02, 18:44   

Też mi się wydaję, że w przerwie zimowej zmieni zdanie...

Jedriq_
Administrator
CKM WŁÓKNIARZ

Wysłany: 2007-10-02, 19:42   

matti napisał/a:
że w przerwie zimowej zmieni zdanie...
pewnie zmieni nawet wcześniej, zreszta to nie istotne skoro przez najbliższe lata zapewne nie będzie mógł wsiąść nawet na rower
CKMAZS.com 7Dni

Vojtas 

Wysłany: 2007-10-02, 19:48   

Jedriq napisał/a:
pewnie zmieni nawet wcześniej, zreszta to nie istotne skoro przez najbliższe lata zapewne nie będzie mógł wsiąść nawet na rower

zeby jezdzic na zuzlu nie potrzebne jest prawo jazdy

Jedriq_
Administrator
CKM WŁÓKNIARZ

Wysłany: 2007-10-02, 19:54   

do poruszania sie rowerem rowniez nie - a z tego co wiem na osoby ktorym zabiera sie prawko za % - przynajmniej w Polsce - nakladany jest taki zakaz. No moge sie mylic, bo nie znam sie na prawie. Czyli może normalnie się scigać pomimo tego ze jezdził po % ?
CKMAZS.com 7Dni

Orlos 

Wysłany: 2007-10-02, 20:13   

jesli sie tak złamał to ma słabo psychike i nie nsdsje sie na sportowca. temu panu dziekujemy

Przem@s 
jest toksyczny!

Wysłany: 2007-10-02, 20:14   

Nie zapomnajcie, ze Borys Miturski tez w tym sezonie "zakonczyl" kariere, a kilka tygodni pozniej rozpoczal na nowo :lol: . Antonio jak wytrzezwieje, to tez pewnie powie "ja tak powiedzialem? po pijaku sie nie liczy!" :D . Nie wierze, ze Lindback pozegna sie z zuzlem, bo w Szwecji przeciez uznawany jest za wielki talent i tak latwo nie pozwola mu zrezygnowac ;)
Cytat:
Problemy psychiczne zaczęły się w tym roku. Antonio ma słabe wyniki w cyklu Grand Prix i w polskiej lidze, która okazała się bardzo silna i wymagająca

Co to w ogole za tlumaczenie? W GP jezdzi swiatowa czolowka, Protasiewicz sie chyba nie upijal nawet ze szczescia, jak zdobyl punkt w GP, nie mowiac juz o slabych wystepach ;) . Chrzanowski podobnie. W Polsce mamy 3 ligi i w kazdej jakas tam presja pewnie jest, ale latwiej o wynik mu bedzie w 1, czy 2. Sam sobie chyba ta presje stwarza, skoro jeden sezon mu nie poszedl, to odrazu koniec z zuzlem :P

Orzechinho 
[ Moderator ]
W trudnym wieku...

Wysłany: 2007-10-02, 20:17   

Przem@s napisał/a:
Nie zapomnajcie, ze Borys Miturski tez w tym sezonie "zakonczyl" kariere, a kilka tygodni pozniej rozpoczal na nowo

nie po kilku tygodniach tylko na drugi dzien

____________________________________________________________________________________________
"Uczucie gdy z dumą śpiewasz a przeciwnik gwiżdże"

ROLAND 
[ Moderator ]
DZIELNA ZAŁOGA

Wysłany: 2007-10-02, 20:22   

Jedriq napisał/a:
Czyli może normalnie się scigać pomimo tego ze jezdził po % ?

A co to ma do rzeczy? nie musisz miec prawka jezeli chcesz sie scigac na zuzlu. Ostatnio na tvn turbo pokazywali wywaid z jakims kolesiem co startuje w wyscigach motocyklowych w polskich jakichs tam zawodach superbike czy cos. Tez powiedzial, ze nie ma prawka na motor i nawet nie zamierza robic. Bo on sie sciga tylko po torze, to jest jego zawod a po drogach publicznych porusza się autem. Wiec brak prawa jazdy nikogo nie powinien iteresowac, czy zostalo zabrane czy nie zrobil w ogole skoro nie ma wymogu posiadania takiego aby startowac na zuzlu.

[ Dodano: 2007-10-02, 20:23 ]
Cytat:
Nie zapomnajcie, ze Borys Miturski tez w tym sezonie "zakonczyl" kariere
tylko, że oba przypadki są nieporównywalne :P Jeden siegnął dna (fakaldo) a drugi z braku finansów czy też traktowania go przez klub.

toolowiec 
toolowiec

Wysłany: 2007-10-02, 20:25   

Strasznie to przykre gdyby taki facet w ytak mlodym wieku pozegnal sie z owalem. Psycha siada, nie wytrzymuje takiej presji, od dawna wiadomo, ze facet jest troche miekki ale zeby do tego stopnia przejmowac sie slabymi wynikami? Co by nie mówic - pomimo fatalnego sezonu (wydaje mi sie, ze glównie ze wzgledu na start w polskiej lidze gdzie facet rzeczywiscie kompletnie nie moze sie odnalezc) Antonio wg mnie bylby jeszcze gwiazda swiatowa tego sportu, wyniki z ubieglych lat najdobitniej o tym swiadcza. I wlasnie - czy "bylby" gwiazda?... Ja jednak licze i mam nadzieje, ze bedzie. Mimo strasznego sezonu w naszych barwach - TONINHO 3maj sie!

giba 
młaaa :*

Wysłany: 2007-10-02, 20:27   

ROLAND napisał/a:
przez klub.

stowarzyszenie

a tak zeby byc w temacie to uwazam krok Lindbaecka
za troche pochopny... mysle ze teraz ktos tam powinien
przy nim byc i wspierac, bo jakis miękki jest, nie mniej
jednak mysle ze wroci co scigania... jak nie u nas to gdzies
w szwecji na bank

If you see us in the club we'll be acting real nice
Ostatnio zmieniony przez giba 2007-10-02, 20:29, w całości zmieniany 1 raz  

Aga67 

Wysłany: 2007-10-02, 20:38   

Mnie szkoda Osy ,bo straci pracę.Jak się pije, to się nie siada do samochodu .Może w Szwecji nocą nie jeżdzą Taxi.

pl

Wysłany: 2007-10-02, 20:46   

ROLAND napisał/a:
czy też traktowania go przez klub

Ja cały czas nie mogę doszukać się w tej starej sprawie złych rzeczy, jakie zrobił klub - stowarzyszenie.

Przem@s 
jest toksyczny!

Wysłany: 2007-10-02, 21:08   

giba napisał/a:
mysle ze teraz ktos tam powinien
przy nim byc i wspierac

Miśkowiak :lol:
Tez byl IMŚJ i tez siegnal dna w Polskiej lidze, tyle ze on juz od 2 lat nic nie pokazal (poza meczem w Czewie), a Lindback pierwszy sezon zawalil.
Poza tym, moze mu troche odbilo od tych dobrych wynikow w juniorach, kreowania go na nastepce Rickardssona itp. Nie wiem. Lindback powinien zejsc do 1 ligi polskiej. Nie takie asy tam startowaly juz. Hans Andersen zaczynal w Opolu, Nicki Pedersen jezdzil 2 czy 3 lata w Gdansku, Richardson w Lublinie, nawet Adams zaczynal w 2 ligowej (wtedy) UL i slabymi zuzlowcami po tych doswiadczeniach nie są ;-)

cokus1 
[ Moderator ]
Mistrz Mistrz CKM !!

Wysłany: 2007-10-04, 09:38   

ROLAND napisał/a:
Już Cokus nie bronisz swojego pupila?

??
Jak mam go bronić? Z jakiej okazji? Przed czym/kim? :D

Pewnie konsola wróciła z naprawy to zakończył karierę :P Pod koniec sezonu śmigał w Anglii bo była zepsuta, a teraz wszystko wróciło do normy :D

Ostatnio zmieniony przez cokus1 2007-10-04, 09:38, w całości zmieniany 1 raz  

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi