Zegnaj i nie wracaj.Wole powrot Drabola i jego zera na wyjazdach niz brak honoru Ulamka co udowodnil wielokrotnie przed kamerami tv.
bardzo trudno nie zgodzic sie ze Slawkiem, nie tylko ze wzgledu na jego fachowa wiedze o tym sporcie, ale i ze wzgledu na wlasne obserwacje... Drabol powie: fury nie jada, dalem dupy, za kare podpisalem umowe na 10 lat w Krosnie itd... Sebus: cisnienie ze strony kibicow, presja ze dostalem dzika karte bla bla bla bla bla
[ Dodano: 2008-12-01, 21:56 ]
ale piszą na SF ze sie Wrocław interesi Scottym jak to prawda to rosna szanse na Gregory'ego bo tam juz Crumpy i Scotty w takim badz razie, i kto by jeszcze takto oprócz Wrocławia "pragł" Grega?
Już żadne rodzące sie wyjątkowo opalone( po Antonio??) potomstwo Sebastiana.U pseudonim " nie pytam gdzie , pytam za ile", nie pokrzyżuje nam planow
Nie wykluczam, że znowu będę tutaj jeździł. Częstochowa to moje miasto. Decyzja, jaką podjąłem, nie była łatwa. Odchodzę po pięciu latach startów we Włókniarzu, okresie udanym dla mnie i dla klubu. Chciałem to kontynuować, ale okazało się, że regulaminu nie da się zmienić.
Yhm... udany okres? Pewnie chodzilo mu szczegolnie o dwa ostatnie sezony...
Biegi z udziałem Ułamka w jutrzejszym GP, juz w pierwszym biegu otrzymał komitet powitalny xD