Forum Kibiców W艂ókniarza Strona G艂贸wna
Forum Kibiców W艂ókniarza
Oficjalne Forum Fanów Cz臋stochowskiego Klubu

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U偶ytkownicyU偶ytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nast臋pny temat
Promocja zuzla w miescie
Autor Wiadomo艣膰
ROLAND 
[ Moderator ]
DZIELNA ZA艁OGA

Wys艂any: 2010-06-02, 19:21   

to jest akcja mobil 1, ktora obejmuje kilka miast, w tym Czewa, nic dziwnego.

Wiecej tutaj:

http://www.mobil.com/Pola...1_Tour_2010.asp

Ostatnio zmieniony przez ROLAND 2010-06-02, 19:23, w ca艂o艣ci zmieniany 1 raz  

Gadol 

Sk膮d: Cz臋stochowa
Wys艂any: 2010-06-26, 15:26   

Tak odno艣nie promocji 偶u偶la i klubu - czy kto艣 z dzia艂u marketingu pomy艣la艂 o zareklamowaniu meczu i klubu na jutrzejszym festynie na Promenadzie ?

Mo偶na by spokojnie ustawi膰 namiot i prowadzi膰 tam sprzeda偶 bilet贸w na mecz z piernikami oraz pami膮tek klubowych czy te偶 rozdawa膰 ulotki zach臋caj膮ce do wspierania klubu czy chodzenia na mecze...

liones 

Wys艂any: 2010-06-26, 17:17   

W艂a艣nie nie Ale w zamian za to s膮 spotkania w przedszkolach promuj膮ce Cz臋stochowski 偶u偶el.

http://www.ckmwlokniarz.com.pl/news.php

- Tam te偶 reprezentuj臋 Speedway! Chcesz si臋 zmierzy膰?? Pisz!

Pa艂ka_CKM 

Wys艂any: 2010-06-26, 18:19   

Gadol napisa艂/a:
Tak odno艣nie promocji 偶u偶la i klubu - czy kto艣 z dzia艂u marketingu pomy艣la艂 o zareklamowaniu meczu i klubu na jutrzejszym festynie na Promenadzie ?

Mo偶na by spokojnie ustawi膰 namiot i prowadzi膰 tam sprzeda偶 bilet贸w na mecz z piernikami oraz pami膮tek klubowych czy te偶 rozdawa膰 ulotki zach臋caj膮ce do wspierania klubu czy chodzenia na mecze...

A wiesz 偶e na takie stoiska musz膮 by膰 pozwolenia ?

Gadol 

Wys艂any: 2010-06-26, 18:20   

Wiem bo mamy tam stoisko. Za艂atwienie pozwolenia to by艂a kwestia kilku dni :P

Tak jak m贸wi艂em niekoniecznie kasa tylko ch臋ci i zorientowanie w tym gdzie si臋 co艣 dzieje. Opr贸cz Cz-wy ca艂y czas monitorujemy gdzie si臋 co艣 dzieje i jak tylko jest okazja w okolicach gdzie mamy sklepy pokaza膰 si臋 i zareklamowa膰 to od razu startujemy po stosowne pozwolenia itd... Ch臋ci i trzymanie r臋ki na pulsie to podstawa !

Cytat:
W艂a艣nie nie Ale w zamian za to s膮 spotkania w przedszkolach promuj膮ce Cz臋stochowski 偶u偶el.

I tu powstaje pytanie czy wi臋cej korzy艣ci przyniesie zainteresowanie 偶u偶lem kilkunastu maluch贸w (kt贸re i tak same nie przyjd膮 a maj膮c to wyboru now膮 zabawk臋 lub gar艣膰 s艂odyczy czy kupienie biletu przez rodzica i zabranie malca na stadion s膮dz臋 偶e wybior膮 to pierwsze) czy te偶 dotarcie do kilku (mo偶e kilkunastu) tysi臋cy Cz臋stochowian i nie tylko zwykle w wieku pozwalaj膮cym na samodzieln膮 wizyt臋 na stadionie. Ale dobry strateg czy marketingowiec wie lepiej co ja b臋d臋 wchodzi艂 w czyje艣 kompetencje :rotfl:
Ostatnio zmieniony przez Gadol 2010-06-26, 18:32, w ca艂o艣ci zmieniany 2 razy  

Jjasiek 

Sk膮d: Wrzosowiak
Wys艂any: 2010-06-26, 18:37   

Kolejny bardzo dobry pomys艂 Gadola i od razu krytyka z Waszej strony ... Nie wiem czemu to ma s艂u偶y膰 bo wg. mnie ka偶demu z nas powinno zale偶e膰 coraz lepszej sytuacji w klubie

Skoro kto艣 podaje taki pomys艂, a w cale nie musia艂 o czym艣 takim my艣le膰 to za co dostaj膮 pieni膮dze ludzie w klubie ?
Bo wg. mnie zorganizowanie takiego stanowiska to kwestia kilku dni. Wi臋c klub powinien stara膰 si臋 wiedz膮c 偶e b臋dzie taka mo偶liwo艣膰 na promowanie klubu

Tym bardziej 偶e na promenadzie naprawd臋 kr臋ci si臋 du偶o os贸b ...

gustawson 

Wys艂any: 2010-07-28, 23:41   

Cytat:
Kibice przestali przychodzi膰 na stadion i nie dziwi臋 si臋. Nie mamy na dzi艣 dla nich dobrego produktu. Mamy zesp贸艂, w kt贸rym punktuje regularnie tr贸jka zawodnik贸w - ko艅czy Momot. -

Jakbym nie chodzi艂 na 偶u偶el, to po tym tek艣cie bym poszed艂. Postawienie sprawy jasno i szczerze, bez zadnego narzekania 偶e my to 藕li, 偶e my to mam w dupie klub...

Gadol 

Wys艂any: 2010-07-29, 18:55   

Szczero艣膰 ? O tym s艂owie w naszym klubie zapomniano ju偶 dawno... 8-)

specjalista 
[ Moderator ]

Sk膮d: Cz-wa
Wys艂any: 2010-07-29, 19:05   

jak o szczero艣ci zapomniano jak prezes szczerze potrafi obra偶a膰 kibic贸w, nielicznych co zostali.
bo reszta i tak ma to gdzie艣 co o nich m贸wi.

Gadol 

Wys艂any: 2010-07-29, 19:29   

Mnie szkoda tylko ch艂opak贸w co si臋 staraj膮 na torze a kto艣 zaprzepaszcza ich wysi艂ki. A pewnie jak b臋d膮 czeka膰 na kas臋 za punkty to us艂ysz膮 od Prezesa, 偶e to op贸藕nienie to przez nas kibic贸w :lol: Ja te偶 ju偶 powoli mam gdzie艣 to co Pan Ma艣lanka m贸wi bo coraz cz臋艣ciej przypomina go艣cia 偶yj膮cego w matrixie :P

casus maximus 

Wys艂any: 2010-08-05, 15:59   

Je艣li chcecie jako艣 wypromowa膰 CKM W艂贸kniarz, macie odpowiednie materia艂y czyli stoisko, hostessy itp. mo偶ecie si臋 zainstalowa膰 z jak膮艣 akcj膮 12.09. podczas III Rundy DRIFT OPEN na torze w Wyrazowie. Chyba, 偶e uwa偶acie, 偶e zbyt p贸藕no i to nie ma sensu.

Wszystko do dogadania: moje gg: 4056360

PS. Cho膰 w sumie powinien o tym pomy艣le膰 Zarz膮d CKM.
Ostatnio zmieniony przez casus maximus 2010-08-05, 16:01, w ca艂o艣ci zmieniany 1 raz  

OrlosCKM 

Wys艂any: 2010-08-05, 17:58   

Mo偶e warto by by艂o zadzwoni膰 do klubu?

Wy艣wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo偶esz pisa膰 nowych temat贸w
Nie mo偶esz odpowiada膰 w tematach
Nie mo偶esz zmienia膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz g艂osowa膰 w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku