Jeszcze mu Leszno zostanie.
ale w kt贸rym艣 artykule wcze艣niej mo偶na tam by艂o przeczyta膰, 偶e Emil jest ju偶 dogadany z Bydgoszcz膮 i kontrakt podpisze uroczy艣cie w po艂owie grudnia
Cytat:
i przede wszystkim Emila Sajfutdinowa, z kt贸rym klub uzgodni艂 wszystkie warunki nowego kontraktu, ale zostanie on podpisany uroczy艣cie w okolicach po艂owy grudnia w bydgoskim Ratuszu, gdy偶 Emil b臋dzie w kolejnym sezonie w spos贸b szczeg贸lny promowa艂 miasto Bydgoszcz.
Chodzi mi pewna my艣l po g艂owie. Mo偶e
powinni艣my wzi膮膰 kogo艣 z Polonii Bydgoszcz? A co? Oni nam asa, to my im jokera! Nic wi臋cej nie m贸wi臋.. - doda艂 w rozmowie ze SportoweFakty.pl prezes Dowhan.
wtedy Greg b臋dzie skazany tylko i wy艂膮cznie na Tarn贸w
Teraz jest skazany na Tarnow lub Falubaz, wtedy Greg bylby skazany na Bydgoszcz (jesli odszedl by Emil, zawodnik z GP) lub Tarnow, ew. Leszno (a moze wlasnie tam trafi?)
Sternik Falubazu poinformowa艂, 偶e Amerykanin nie b臋dzie startowa艂 w Zielonej G贸rze za ogromne pieni膮dze, jak pisz膮 o tym media. - Greg Hancock nie b臋dzie dro偶szy ni偶 Grzegorz Walasek i inni zawodnicy, kt贸rzy startowali w tym sezonie
Czyli wychodzi na to ze albo Greg spuscil wiele ze swoich zadan albo Walasek byl mega drogi. Podejrzewam, ze Walach nie kosztowal w minionym sezonie 1,5 prezesa w rozowej koszuli.
Pomijam regulamin (2 z GP) ale wychodzi na to ze Wlokniarz jest tak mega biedy ze nie byl w stanie spelnic oczekiwan Hancocka (ktore wedlug Dowhana nie sa wygorowane) albo Amerykaninowi znudzilo sie juz pod Jasna Gora.
Pozostaje tak偶e mo偶liwo艣膰, 偶e Dowhan leci w bombki i Greg H. jest dro偶szy od Grega W. , ale Zielonka jest troch臋 pod 艣cian膮 (odchodzi Walasek, Emil niedost臋pny, Dobrucki jeszcze nie podpisa艂), trzeba rzuci膰 pieni膮dzem i robi膰 dobr膮 min臋 do z艂ej gry, 偶e ten transfer wcale tyle nie kosztuje.
Ostatnio zmieniony przez Badlik 2009-12-08, 01:14, w ca艂o艣ci zmieniany 1 raz
A czy ja wiem... Nie wiem ile chcia艂 Greg ale Walasek - z tego co tam si臋 m贸wi - to kontrakt mia艂 i艣cie gwiazdorski i m.in dlatego te偶 tak 艂atwo go puszczono do Bydzi
Dowhan sobie pogrywa raczej z kibicami. Nie udalo sie zatrzymac Walaska, nie udala sie zemsta i wyciagniecie z Bydgoszczy jokera za asa ktorego Polonia zabrala Falubazowi, a ze zostal juz tylko Hancock, to co ma mowic? "Nie przeplacamy zawodnikow" dlatego bierzemy taniego Hancocka (oferta "last minute") rezygnyjac z drogich zawodnikow obecnie Polonii (Walasek, Emil) . A prawda wyjdzie po sezonie, jak do konca pazdziernika bedzie trzeba uregulowac zobowiazania wobec zawodnikow.
Nie mo偶esz pisa膰 nowych temat贸w Nie mo偶esz odpowiada膰 w tematach Nie mo偶esz zmienia膰 swoich post贸w Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w Nie mo偶esz g艂osowa膰 w ankietach