Kryterium Asow? To byla impreza bardziej typerowo towarzyska, bo jeszcze nie bylo organizatora, regulaminu itp. Takze nawet jesli sie znajdzie, to wyniki nie ulegna zmianie
Kryterium Asow bylo wliczane do generalki bo wiekszosc chciala ..Wyniki powinny gdzies byc w hyde park..bo wtedy jeszcze nie bylo nawet tematu "forum typera"
w przysz艂ym roku mo偶naby udoskonali膰 Lige typera wporowadzaj膮c ilo艣膰 typowanych meczy...
Np:
1.Cokus1
263 pkt
Typowa艂 23 razy
2.CKMista 251 pkt
typowa艂 19 razy
itd itd
Ostatnio zmieniony przez Orzechinho 2007-10-21, 15:31, w ca艂o艣ci zmieniany 3 razy
Generalnie to narazie dziekuje wszystkim za zabawe.. Dziekuje za wyrozumialosc..Przepraszam za popelnione bledy, pomylki, ale wynikaly one poprostu z roztargnienia i nie byly zamierzone...
Odnosnie przyszlego sezonu Ligi Typera to chyba niestety nie sprostam zadaniu poniewaz czas, czas, czas,....A wlasciwie brak tego czasu....
Poprostu zdaje sobie sprawe ze czasu bede mial znacznie mniej niz w tym roku wiec chyba nie bede sie podejmowac tego zadania..Staram sie informowac w miare wczesniej zeby mozna bylo szybko znalezc osobe na moje miejsce...
Jeszcze raz bardzo dziekuje wszystkim Uczestnikom za zabawe, gratuluje Zwyciezcom ( cokus1, michal2) i mam nadzieje ze zabawa ruszy na nowo wiosn膮:)
Od samego poczatu mowilem ze checi u mnie sa ale wszystko zalezy od wolnego czasu.. Teraz raz bylo tak ze wyniki pojawily sie dzien pozniej a raz niestety dopiero po miesiacu...Robilem co mogle ale niestety nieraz poprostu nie dalo rady szybciej...
W nadchodzacym roku wiem ze bede mial duzo, duuuzo mniej czasu (musze sie zajac m.in. organizacja swojego wesela ) wiec z przykroscia, ale rezygnuje z prowadzenia ligi typera..
Sezon dopiero sie skonczyl wiec napewno uda sie znalezc chetnego do prowadzenia typera..
Uhh a nie mo偶na upro艣ci膰 typera za poprawne wytypowanie 1pkt za wytypowanie dok艂adnego wyniku 2pkt za wytypowanie 1 zawodnika 1pkt za 2 zawodnik贸w 2pkt.
艁膮cznie 4pkt maksymalnie.
艁atwiej b臋dzie mia艂 licz膮cy i po zako艅czeniu kolejki 30min i podliczone wszystko.
Ale wtedy bedzie mniej ciekawa rywalizacja, bo zwyciezce meczu nie trudno wytypowac w wiekszosci przypadkow, podobnie z najlepszymi zawodnikami. Wiec o rywalizacji (jakby trzeba odrobic straty) decydowaloby praktycznie tylko idealne trafienie wyniku
Nie mo偶esz pisa膰 nowych temat贸w Nie mo偶esz odpowiada膰 w tematach Nie mo偶esz zmienia膰 swoich post贸w Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w Nie mo偶esz g艂osowa膰 w ankietach